ANUNCIS I INFORMACIONS

català | castellano

Darrera actualització: 08/10/2020

Aprovació inicial de la modificació del projecte denominat "Projecte d'urbanització PAU1 Bagaria-Alstom (Fase2- Etapa 3). Desembre 2019" (Fins el 6 de novembre de 2020).

Aprovació inicial de la "Modificació Pla Especial de Protecció del Patrimoni Històric, Artístic i Arquitectònic del conjunt industrial de Can Rosés – juny2020" ubicat entre la Avinguda Alps, passatge Via Júlia, carrer Rosés i continuació de la Ctra. Del Prat, promogut per PROCORNELLA. (Fins el 17 d'octubre de 2020).

Segona aprovació inicial del "Pla Especial d'Infraestructures per a l'obertura del carrer Plàsmica (PEI1) gener 2020", dins dels àmbits PMU2, PMU5 I PAU C/ Huelva. (Fins el 14 d'octubre de 2020).

Proposta avanç de la Modificació PGM Can Rosés, de Cornellà de Llobregat, d'iniciativa privada. (Fins el 14 d'octubre de 2020).

Proposta avanç de la Modificació del Pla General Metropolità de l'àmbit patrimonial de l'antiga Fàbrica Rosés, novembre 2019, de Cornellà de Llobregat, d'iniciativa privada. (Fins el 14 d'octubre de 2020)

 

Segona Modificació de l'Ordenança Reguladora de l'ocupació de terrenys mitjançant terrasses, tendals i altres elements de mobiliari similars al servei d'establiments de restauració de Cornellà de Llobregat. (Fins el 6 de novembre de 2020)

 
  • Proposta d'estructura de costos del contracte de serveis de neteja viària, recollida de residus i manteniment del clavegueram municipal de Cornellà de Llobregat. Resolució - Edicte
 
 
 
 
 
 
 

Información pública

 

Normativa en tràmit

 

 

Altres informacions

Síndic de Greuges de Cornellà

 

Síndic de Greuges de Catalunya

 

Altres