PROCÉS PARTICIPATIU PER A L'ELABORACIÓ DEL PLA DE MOBILITAT URBANA SOSTENIBLE 2024-2030

[23/02/2024]

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha iniciat un procés participatiu per a l'elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 2024-2030 del municipi (PMUS).

El PMUS és una eina de planificació municipal que busca respondre als reptes i les preocupacions de la mobilitat de la ciutadania i orientar la mobilitat local cap a un model sostenible, accessible i eficient per al desenvolupament econòmic i social del municipi.

En aquesta primera fase de l'estudi, es busca recollir percepcions sobre els reptes de la mobilitat local a través d'una ràpida enquesta en línia.

Et demanem que, des de la teva experiència com a persona que viu i/o treballa a Cornellà de Llobregat, ens ajudis a analitzar la mobilitat actual del municipi i a començar a dissenyar el model de mobilitat dels pròxims anys.

Participa en l'enquesta fins al 13 de març, a través d'aquest ENLLAÇ.


Informació pública  Contractació  Consells municipals de participació  Indicadors: ITA, Infoparticipa, etc.  Dret a l'accés a la informació  Grups d'Interés  Carta de Serveis  Seu Electrònica de Cornellà  Open Data  Cornellà a la butxaca

 

---